VIDEO / Așa soră să tot n-ai! Cum reacționează Kim Kardashian atunci când află că sora sa mai mică este însărcinată

Kim Kardashian și surorile sale / foto Instagram

Dacă te întrebai vreodată cum reacționează Kim Kardashian atunci când prietenele sale i se confesează, filmulețul de mai jos demostrează ce fel de persoană.

Kendall Jenner i-a făcut o farsă de zile mari surorii sale, Kim Kardashian. La premiera episodului ”Kocktails with Khloé”, Kendall i-a mărturisit lui Kim că așteaptă un bebeluș.

”Glumești? Voiai să vorbești cu mama? Eu nu sunt cea mai bună cu care ar trebui să vorbești, mai ales că am avut cea mai groaznică experiență în legătură cu sarcina. Nu am putut dormi deloc. L-am alăptat din două în două secunde și nu am putut dormi. Pur și simplu voiam să mor. Kendall, plângi? Că pot veni la tine cu copiii ca să ai grijă de ei. Unde ești? ”, a întrebat-o Kim îngrijorată.

Kendall Jenner este una din cele două surori vitrege ale lui Kim Kardashian, în urma căsătoriei mamei sale cu fostul atlet american, Bruce Jenner. În luna aprilie, Bruce Jenner a surprins pe toată lumea atunci când a declarat că își dorește să traiască precum o femeie, și-a pus implanturi mamare și și-a schimbat numele în Caitlyn.

V.M.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro