VIDEO / Acasă la Antonia şi Alex Velea! Jucării, cât vezi cu ochii

+3 click pentru
galerie

sursa: Instagram

 Antonia este mămica a trei copii, iar acest lucru se vede doar dacă ne uităm la casa ei. Antonia a fost surprinsă în timp ce petrecerea timp cu prieteni de familie.

😂😂❤ @antonialalalala @lorevsn @lino_golden

A video posted by ♡°Maria°♡ (@antonia_is_my_queen) on

Acasă la Antonia, unde te uiţi sunt numai jucării. Chiar şi fiica ei, Maya, are un pătuţ ca pentru prinţese. Casa ei este plină de veselie şi voie bună.
Cântăreaţa a fost surprinsă, fără să ştie, în timp ce petrecerea timp cu nişte prieteni de familie. Nici n-ai zice că este mămica a trei bebeluşi, având în vedere că petrece timpul exact ca un copil.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea şi sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi băieți. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016 și poartă numele Akim.
Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro