VIDEO / Acasă la ”Ionești”! Primul interviu în trei! Anamaria: ”Eu mă panichez destul de repede, dar Tudor este opusul meu”

+3 click pentru
galerie

Tudor Ionescu şi Anamaria Stancu au devenit părinţi în urmă cu câteva luni © Facebook

Tudor de la Fly Project și soția lui, Ana, vorbesc despre relația lor. Cei doi susțin că sunt opusul celuilalt atunci când vine vorba de situaţii de panică în ceea ce o priveşte pe fetiţa lor, Ilinca.

Recent, micuşa Ilica a răcit, iar Anamaria Ionescu a fost nevoită să stea în spital cu ea timp de două zile. A fost greu, dar au reuşit să depăşească această perioadă.

"Mă bucur să o văd crescând. Acum are şi ea trăsături de bebeluş, în sfărşit. Că până acum era mult prea mică să o arătăm la televizor. Acum este aptă pentru a fi privită! Ea este foarte activă. Dacă este schimbată, mâncată, dormită... Cea mai grea perioadă a fost acum recent când a răcit destul de tare, m-am panicat pentru că totuşi are sase luni... Am reuşit să o feresc de antibiotice, dar m-am panicat recunosc. Din fericire a trecut perioada aceea, sper să nu mai avem un astfel de episod. Ştiu că nu o pot feri de răceli, asta e viata, dar... Nu am exagerat cu îmbrăcatul, dar nu ştii niciodată. E primul copil, nu ştiu ce să fac mai întâi ca să fie bine", a spus Anamaria Ionescu.

"Reacţionăm diferit în situaţii de-astea de panică... Ana a rămas doua nopţi în spital cu fata. Noi fiind atât de diferiţi, mama este liantul. Contrabalansează situaţia. Ne ajută să trecem cu bine peste situaţiile acestea", a spus Tudor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro