VIDEO / Adelina Pestriţu, despre motivul de a-şi ţine relaţia ascunsă cu Virgil. "El nu vrea să devină un star de cinema"

+4 click pentru
galerie

Adelina Pestriţu a vorbit despre relaţia cu iubitul său, Virgil © Instagram

Adelina Pestriţu trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa. Vedeta a aflat că anul acesta va deveni mamă, iar vestea i-a umplut sufletul de bucurie.

Odată cu anunţul făcut despre sarcină, Adelina Pestriţu şi-a făcut publică şi relaţia pe care o are cu iubitul său Virgil. Adelina Pestriţu a vorbit despre motivul pe care l-a avut de a ţine relaţia ascunsă şi a oferit mai multe detalii despre relaţa sa cu Virgil într-un interviu pentru "Răi da' buni".

"Poţi ascunde dacă îţi doreşti această discreţie. Noi ne-am dorit pentru că Virgil nu e o persoană publică şi nici nu vrea să devină un star de cinema. Pentru mine a fost mai liniştită această perioadă în care am putut să trăiesc partea de intimitate, dincolo de ochii tuturor. Au fost momente în vaţa mea în care am vrut să am o bucăţică a mea de care să mă bucur doar eu. Plus că relaţia noastră nu este de interes naţional şi era normal ca acum să povestesc puţin despre relaţie pentru că oamenii care a crezut că eu sunt singură s-au trezit cu informaţii noi", a spus Adelina Pestriţu despre relaţia cu Virgil.

Adelina Pestriţu a vorbit şi despre cererea în căsătorie şi îi este rcunoscătoare Lui Dumnezeu pentru felul în care a aranjat lucrurile în viaţa sa.

"A fost o altfel de bucurie. S-a întâmplat cu câteva luni înainte să primim vestea că vom fi părinţi. A fost un alt moment emoţionant din viaţa noastră. Stau şi mă gândesc că Dumnezeu le avea notate în carneţel să se întâmple în ordine cronologică. Ne-am mutat într-o casă mai mare, am fost cerută în căsătorie, am aflat că sunt însărcinată. Acum urmează naşterea, botezul, nunta, dar nu mai ştiu ordinea după naştere", a spus Adelina Pestriţu despre lucrurile frumoase care i se întâmplă în viaţă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro