VIDEO / Adevărata relaţie dintre părinţii Denisei! Emilian Răducu: "Practic, toată familia..."

Părinţii Denisei Răducu © Facebook

La mai bine de o lună de la moartea Denisei Răducu iese la iveală adevărul despre relaţia dintre părinţii ei. Emilian Răducu a spus totul la TV, spre surprinderea oamenilor. 

Emilian Răducu susţine că nu s-au certat niciodată şi că atât el, cât şi mama Denisei Răducu, au avut grijă să pregătească toate cele necesare pentru înmormântare, parastas sau pomeni.

"Relaţia mea cu mama ei e bună, zic eu. Practic toată familia a contribuit la toate cheltuielile care s-au făcut. Şi băiatul cu care Denisa voia să se căsătorească. Că ne-am certat sau nu ştiu ce am făcut au fost doar speculaţii. Nu e adevărat. Nu a fost niciun fel de ceartă, niciun fel de scandal. La fel de afectată este şi sora ei, şi toată familia. Sora ei a trebuit să meargă la munca: are trei fetiţe, are familie. Cel puţin de uitat nu avem cum să o uităm niciodată pe Denisa. Poate de acolo de sus ne vede. Când îţi pierzi copilul niciodată golul din suflet nu se va umple. Copilul e floarea tinereţii. Ca părinte ca să îţi pierzi un copil e extraordinar de greu", a mai spus tatăl Denisei. 

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro