VIDEO / Adio, dar rămân cu tine! Răsturnare de situaţie în relația controversată a lui Tuncay Ozturk cu asistenta blondă

Tuncay Ozturk și Sandra © Sursa foto: captură ”Star Matinal”

Sandra lui Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin, pare că s-a răzgândit în privinţa plecării. Oare s-a despărţit deja de iubi? Se întoarce la fizioterapeutul turc?

Sandra este nehotărâtă. Sau cel puţin asta ne dă de înţeles prin ceea ce face. Dacă în urmă cu ceva timp luase hotărârea de a plecat din ţară la iubitul ei în Anglia, ei bine, blonda lui Tuncay încă nu a făcut acest pas şi nu dă semne că ar pleca prea curând. Sandra se distrează pe litoralul românesc, singură, singurică, toată plină de un zâmbet, semn că nu are niciun regret, potrivit Antena Stars

Oare blondina a analizat mai bine situaţia şi s-a răzgândit în privinţa plecării? Nu poate să-l lase pe Tuncay singurel şi o mustră conştiinţa? A apărut gelozia după ce Tuncay a anunţat că o înlocuieşte?  Nu ştim exact, cert este că acum iubitul nu mai apare în peisaj, aşa cum o făcea atunci când s-a întors în ţară. 

Tuncay Ozturk e fizioterapeut turc. El a fost căsătorit cu Andreea Marin. Cei doi au devenit soţ şi soţie pe 19 decembrie 2013. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro