VIDEO / Aici stă Brigitte Sfăt fără Ilie Năstase! Ce a observat toată lumea în imagini

Brigitte Sfăt şi prietena sa © Facebook

Brigitte Sfăt pare din ce în ce mai bine de când s-a separat de Ilie Năstase. Vedeta s-a obişnuit să stea singură în casă, mai ales uitându-ne la ceea ce se vede într-un flmuleţ postat recent de vedetă.

Bruneta tenismenului a surprins câteva colţuri ale casei ei. În locul de amintiri şi fotografii, dacă de fel soţii au poze de familie, Brigitte a renunţat la Ilie Năstase şi a ales ca poze de tablou numai imagini cu ea.

De asemenea, pe fundal se auzea piesa "You Don't Own Me" (n.r.: Nu mă deţii), a căror versuri par potrivite pentru situaţia în care vedeta a mărturisit destul des că se află.
"Nu mă deţii, nu sunt una din jucăriile tale/ Nu mă deţii, nu-mi spune că nu pot să ies cu alţi băieţi.
Nu-mi spune ce să fac/ Nu-mi spune ce să zic/ Te rog, când ies cu tine, Nu mă așeza în vitrină, ca pe un trofeu",
spun versurile melodiei.

De când s-a operat la nas, Brigitte Sfăt s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, însă acum totul este mult mai bine, mai ales că tenismenul a îngrijit-o.

"Nasul meu este foarte bine, nu are legătură. Am răcit, am făcut roşu în gât şi sunt foarte bine că am luat antibiotice şi m-am simţit rău, am făcut febră doar în noaptea de Înviere atâta tot, dar sunt foarte bine. Mulţumesc lui Dumnezeu. Nu mai am nici roşu în gât, răcită. Am răcit. A fost şi Ilie la Timişoara, noi încă suntem la Timişoara şi am petrecut în familie. El a fost cel care m-a îngrijit cât am fost bolnavă.", a declarat Brigitte pentru Antena Stars.

Din 2010 este căsătorită cu Ilie Năstase, aşa că, în prezent, se numeşte Brigitte Năstase. Vedeta mai are două surori; una dintre ele este Cristina Szeifert.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro