VIDEO / Alex Velea rupe sala în două! Rămâi cu gura căscată la ce pătrăţele are

+2 click pentru
galerie

Sursă foto: Instagram

Alex Velea a devenit obsedat de felul în care arată. Petrece tot mai mult timp la sala de fitness şi este din ce în ce mai musculos. Mai că îi explodează hainele pe el.

Gata de dat la lopatã:) #fierar #monstru #fitness

A video posted by Alex Velea (@iamvelea) on

Alex Velea s-a filmat de curând în timp ce executa anumite mişcări la sala de fitness. Se poate vedea cu uşurinţă cum munceşte din greu pentru a arăta aşa.  Are un trup perfect lucrat, parcă ar fi sculptat de un artist priceput.

Cântăreţul nu ratează nicio ocazie de a-şi fotografia pectoralii şi pătrăţelele. Recent, acesta apare într-un clip foarte compromiţător. Oare Alex Velea, pe lângă dieta sa, ia şi proteine pentru un aşa corp?

Antonia este foarte mândră de partenerul său, chiar a postat o imagine în care Alex apare dezbrăcat.

Alex Velea formează un cuplu cu Antonia şi sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi băieți. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016 și poartă numele Akim.

Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro