VIDEO / Alexandra Bădescu, prima apariție TV după ce a născut: "Nu știu cu cine seamănă"

+3 click pentru
galerie

Alexandra Bădescu © Captura Antena Stars

Alexandra Bădescu a vorbit în platoul "Agenția VIP" despre momentul în care a născut cea de-a doua fetiță, dar și despre familia sa și modul în care a fost cerută în căsătorie. 

Alexandra Bădescu  a vorbit despre nașterea celui de-al doilea copil, dar și despre momentul în care a fost cerută în căsătorie. Totodată, aceasta a relatat și despre botezul care va avea loc în primăvara anului viitor. 

"Sunt mamă pentru a doua oară. Eu cred că nu m-am rablagit, cred că îl fac și pe al treilea! Nașterea a fost naturală, dar prima a fost mai ușoară. A fost foarte greu, a fost puțin cam traumatizant. M-am refăcut instant, nu am avut probleme, am ținut toată casă din a doua zi când am ajuns acasă. Pe moment au fost niște stări. Nu știu cu cine seamănă. Părerile sunt împărțite, ba cu mami, ba cu tati. Botezul va fi mai la primăvară, am vrut să-l facem mai repejor. Vine frigul și postul și de aceea am lăsat-o pe primăvară. Nu sunt făcută să fiu doar mamă, am obosit. Vreau să fac de plăcere, nu în fiecare zi. Iubitul gătește mai bine decât oricine", a spus Alexandra Bădescu în emisiune. 

Alexandra Bădescu este mama a două fetițe. Partenerul ei, Ion, are două fete dintr-o relaţie precedentă, dar împreună formează o familie fericită, mai ales că şi Alexandra mai are o fetiţă, pe Ariana. Aceasta este fosta soţie a lui Andrei Ţârdea.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro