VIDEO / Alexandru Ciucu şi femeile din viaţa lui. El mai vrea copii, ea vrea să mai respire: "Avem o cameră pentru al treilea copil"

+3 click pentru
galerie

Alina Sorescu, despre familie © Facebook

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au împreună două fetiţe, însă se gândesc la posibilitatea unui al treilea copil. În platoul "Răi Da' Buni", Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au vorbit despre stadiul în care se află cu decizia lor. 

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au vorbit pentru emisiunea "Răi Da' Buni" despre frumoasa lor familie, dar şi despre cum se pregătesc pentru al treilea copil.

"Nu am spus că nu mai vrea copii, însă nici eu nu îmi mai doresc acum. Raisa are 2 ani şi este complicat cu doi copii de vârste diferite. Avem o cameră pentru al treilea copil, dar momentan este doar o cameră de joacă. De la al treilea copil putem spune că aducem un spor societăţii", a spus Alexandru Ciucu. 

"Eu trebuie să iau această decizie (n.r. - de a face un copil), dar vreau să mai respir! E uşor să aduci pe lume bebeluşi, dar este greu să te ocupi de ei. Eu nu fac lucrurile doar de dragul de a le face. După ce ne-am anunţat relaţia, toată lumea a întrebat de nuntă, acum întreabă de copil", a spus Alina Sorescu. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro