VIDEO / Alina Sorescu, primele sărbători în noua casă! “Este primul Crăciun pe care îl trăim cu adevărat”

+3 click pentru
galerie

Alina Sorescu © facebook.com

Frumoasa Alina Sorescu a fost invitată în emisiunea "Cool Sunday Nights" şi a povestit despre perioada frumoasă prin care trece, mai ales de când s-a mutat în casă nouă.

Alina Sorescu a relatat în emisiunea "Cool Sunday Nights", prezentată de Mădălina Bălan şi Adi Cristescu, că acesta este primul Crăciun de care se bucură cu adevărat! Aceasta a dezvăluit ce cadouri frumoase a primit până acum, dar şi care este atmosfera alături de fetiţele sale.

“Crăciunul este frumos oricând! Deşi au fost aceste trei zile delicate pentru noi, mă bucur că acum suntem uniţi. Este primul Crăciun pe care îl trăim cu adevărat, pentru că fetiţele au crescut. Este o schimbare! Începem să ne creăm cuibul nostru”, a povestit Alina Sorescu în platoul emisiunii.

“Am primit deja un cadou frumos de la copiii de la şcoala mea. Am primit doi reni pe care o să îi aşezăm în casa nouă. I-am scris şi eu Moşului. Mi-aş dori ceva pentru ski. Pentru că am fost însărcinată nu am mai putut să schiez, dar mă voi reapuca. Este o perioadă extreme de încărcată pentru mine, dar încercăm să ne facem timp”, a mai spus Alina Sorescu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro