VIDEO / Amenințări înfiorătoare după ce au îndrăznit să vorbească despre Părintele Cristian Pomohaci?! Ce detalii au ieşit la iveală

+2 click pentru
galerie

Cei care au vorbit despre presupusele acţiuni ale preotului ar fi fost ameninţaţi © Facebook

După ce mai mulţi martori au făcut mărturii şocante despre intenţiile necredincioase pe care părintele Pomohaci le-ar fi avut cu mai mulţi minori, unii dintre aceştia susţin că au primit acuzaţii grave. Mai mult, unul din aceştia şi-a schimbat chiar şi declaraţiile, iar acum este de partea preotului.

După ce a intrat la "Acces Direct" şi a povestit că a întreţinut relaţii sexuale cu Cristian Pomohaci, băiatul, care şi-a păstrat numele anonim, ar fi primit ameninţări grave. 

"L-a ameninţat că ştie unde stă (n.r. pe fratele lui) şi că ştie că soţia e acasă cu copilul de câteva luni. Adică ceva de genul de filme poliţiste şi dacă eu nu iau nicio atitudine să întrept ce am făut, mă vor răni cu familia mea, că eu sunt departe. Adica lucruri pe care le-am văzut doar în filmele poliţiste. (...) Ştiu, sună nebuneşte. Nu ştiu cum a dat de fraţii mei. Persoana care a sunat la el nu s-a prezentat, însă a rugat să îmi transmită să stau în banca mea şi să nu mai fac nicio declaraţie să să spun că am minţit, că am fost forţat, că dacă nu fac asta o să o păţesc şi o să regret. Povestea asta sună ca a unui băiat care a depus mărturie împotriva părintelui şi apoi a sunat şi a spus că a minţit", a spus martorul echipei de la Antena 1.

Alwin este alt tânăr care s-ar afla sub ameninţarea părintelui Pomohaci. După ce a spus poveşti despre orientarea sexuală a părintelui şi despre abuzul asupra minorilor, acesta s-a răzgândit brusc şi a sărit în apărarea preotului-cântăreţ. 

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro