VIDEO / Amna spune adevărul despre ziua de 26 februarie! Nimeni nu a bănuit ce i se întâmpla în realitate: "Toată lumea credea că-s însărcinată, dar..."

Sursă foto: Facebook

A fost dragoste la prima vedere, iar din clipa în care s-au cunoscut au fost de nedespărţit. Amna şi partenerul ei de viaţă au făcut declaraţii uimitoare despre relaţia lor, dar şi despre cum petrec ziua îndrăgostiţilor.


Sunt de aproape zece ani împreună şi nu se satură unul de celălalt! Amna şi cel cu care îşi împarte cele mai importante clipe au acordat în exclusivitate un interviu Antenei Stars.

"Preferăm să stăm într-un mediu mai restrâns, ne place aşa mai intim. Băieţelul nostru David ne organizează viaţa, ne-a făcut mult mai resopnsabili. Nu mai putem să punem rucsacul în spate şi să plecăm unde vedem cu ochii", a mărturisit artista.

Povestea lor de dragoste este şi ea una aleasă şi ca în filme. Cei doi au povestit-o cu mare drag şi au dezvăluit ce înseamnă ziua de 26 februarie pentru ei.

Uite cum s-au cunoscut cei doi aici!

A.C.

Citeşte şi:

Vedetele de la noi care nu sărbătoresc Valentine's Day: "În această zi sunt mulţi oameni singuri în depresie"

O blondă celebră a trecut prin momente cumplite! Băieţelul ei a ajuns la urgenţă grav bolnav: "Spitalele sunt pline de copii"

O cântăreață celebră recunoaște că a făcut lucruri interzise! Cum a fost prinsă "în fapt" Amna!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro