VIDEO amuzant / Poate să participe lejer la „Ham Talent”! Câinele lui Mihai Bendeac are o fobie ciudată

Mihai și Happy Foto: Facebook

Mihai Bendeac este de anul trecut stăpânul lui Happy, un cățel jucăuș și care îi face viața mai frumoasă.

Momentele amuzante dintre cei doi sunt intens dezbătute pe rețelele de socializare, iar actorul și-a postat astăzi un filmuleț în care demonstrează cât de mult se distrează alături de Happy.

Așezat pe podea, Mihai îi spune lui cățelului că moare, iar acesta  începe să se plimbe peste stăpânul său, fără să reacționeze în vreun fel ca să îl salveze.


În urmă cu câteva săptămâni, actorul le-a povestit prietenilor săi virtuali ce înseamnă dragostea pentru el și că Happy este cel care i-a arătat-o.

„Cățelul nostru, sau, mai bine spus, copilul nostru, HAPPY, are o fobie majoră: FURTUNUL. Înainte, se speria când vedea furtunul udând. Apoi, doar când o vedea pe mama îndreptându-se spre furtun, se baricada în coteț. În ziua de azi, nu e nevoie să spui nici măcar ”furtun” ca să intre la coteț. E de ajuns să povestești ceva de genul ”Azi, la SuperMarket lângă noi, s-a comis un FURT...” și Happy a și tulit-o!

Atunci când ajung eu la ai mei, Happy simte motorul din capătul străzii și, odată ce intru în curte, sare pe mine, mă pune la pământ, mă linge, mă pupă, mă mușcă, mă tăvălește etc.

Revenind. Mama îmi deschide ușa pe care se intră în curte. În mâna ei, furtunul cu jet puternic. Happy, în partea cealaltă a curții, în coteț. Ne uităm amândoi curioși. O ia la fugă spre mine. Mama, șocată că se apropie de noi deși are furtunul PORNIT în mână, îndreaptă jetul spre el, ca să vadă ce face.

Happy trece prin jetul de apă, apoi pe lângă furtun, apoi sare pe mine și mă pupă.

Un câine mi-a arătat ce înseamnă IUBIREA. Iubirea e singurul lucru care anihilează FRICA”,
a scris actorul de pagina sa.

Emisiunea „Ham Talent” poate fi urmărită în fiecare duminică pe Antena 1, de la orele 20.30. Este prezentată de către Liviu Vârciu, iar membrii juriului sunt Cocu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Diana Munteanu și Pepe. Aceștia încearcă să găsească cele mai talentate animale din România.

V.M

Citește și:

Mihai Bendeac revine la Antena 1! Vezi ce emisiune va prezenta! Spynews.ro a aflat în exclusivitate totul! Producătorii au încercat să ţină totul ascuns!
Pe Mihai Bendeac îl ştie toată lumea, dar iată cum arată fratele lui! Asemănarea este izbitoare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro