VIDEO / Ana Mardare, mărturisiri despre momentul critic din viaţa sa! Cum s-a apropiat de Dumnezeu! “Mi s-a arătat minunea atunci”

Ana Mardare s-a apropiat de Dumnezeu după operaţie © captura video

Avea tot ce îşi putea dori o femeie: o carieră şi iubirea celor dragi, însă verdictul medicilor a îngenunchiat-o de durere. Ana Mardare a văzut moartea cu ochii, după ce a aflat de tumoarea de care suferă. Aceasta a vorbit în emisiunea “Agenţia VIP” despre cum s-a apropiat de Dumnezeu în toată această perioadă.

Invitată în emisiunea “Agenţia VIP”, de pe Antena Stars, Ana Mardare a făcut mărturisiri uluitoare despre viaţa sa, despre perioada cea mai grea prin care a trecut. Aceasta a avut parte de o minune atunci când a scăpat ca prin urechile acului de tumoarea de care suferea. În emisiune, Ana Mardare a povestit cât de mult s-a apropiat de Dumnezeu în toată această perioadă a vieţii sale.

"Aş vrea să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot! Trăiesc altfel, un moment ca acela nu poate decât să schimbe un om. E o schimbare majoră în viaţa mea. Cred că îl preţuiesc mult mai mult pe Dumnezeu. Cred că eram puţin aeriană înainte, dar acum m-am pocăit oarecum. Mi s-a arătat minunea atunci, singura persoană care nu dezamăgeşte niciodată este Dumnezeu", a povestit Ana Mardare în emisiune.

De asemenea, aceasta a povestit prin ce clipe grele a fost nevoită să treacă după ce a fost operată pe creier, fiind nevoită să ia totul de la zero.

“Am văzut un film şi peste o săptămână m-am trezit la spital. Deci nu am simţit nimic, am adormit şi m-am trezit după operaţie. Eu nu puteam vorbi după operaţie, dar îi vedeam pe toţi cei de lângă mine. Am fost inconştientă timp de o săptămână, nu întrebam absolut nimic. După ce m-a externat nici măcar nu puteam să semnez. Am învăţat să vorbesc, să merg şi să mănânc de la zero”, a continuat Ana Mardare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro