VIDEO / Anca Serea a trăit clipe de groază la bordul unui avion! Ce s-a întâmplat cu aeronava chiar la aterizare

+4 click pentru
galerie

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii: Noah, Ava și Moise Petru. Vedeta mai are alţi doi moştenitori din mariajul cu afaceristul Filip Poplingher, care a murit. © Sursa foto: Facebook

Anca Serea are fobie de zborul cu avionul, iar în timpul vacanţei din Turcia s-a confruntat cu câteva mici peripeţii. Dacă în timpul călătoriei din Bucureşti în Istanbul, vedeta a fost relaxată şi nu i-a fost frică, nu acelaşi lucru îl putem spune despre zborul din Istanbul spre Antalya, pentru că aici, piloţii au întâmpinat ceva probleme la aterizare.

Anca Serea şi Adi Sînă au fugit din România, în Turcia. Se pare că la aterizarea din Antalya, avionul în care erau a avut mici probleme la aterizare.

"Noi aventuri cu avionul şi o aterizare urâtă", a scris Anca Serea pe pagina ei de Facebook, unde a făcut public şi un nou episod de vlog.

Soţul vedetei, Adi Sînă, a spus în înregistrarea de mai jos că: "Zborul din Istanbul în Antalya a fost cu niște peripeții". Artistul nu a oferit însă mai multe detalii despre ce s-a întâmplat.

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii: Noah, Ava și Moise Petru, născut pe 20 mai 2016. Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara. Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro