VIDEO / Andrada și Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" se căsătoresc? Cum a reacționat fosta concurentă, atunci când a fost întrebată de nuntă

sursa: Facebook

 Andrada și Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu" au format unul dintre cele mai controversate cupluri din competiția de pe Antena 1. De când au ieșit din casa mireselor, cei doi concurenți se iubesc la fel de mult, iar toată lumea dorește să afle "pe când nunta?".
Bruneta, care de fel nu comunică prea mult cu fanii ei, a făcut un video în direct prin care a încercat să ia legătura cu internauții. Toată lumea s-a bucurat că a putut să îi vadă din nou și le-a pus întrebarea "Când vă căsătoriți?".

Din păcate, Andrada nu a răspuns la această întrebare. Mai exact, din cauza conexiunii slabe, fosta concurentă nu a putut vorbi cu fanii ei așa cum și-ar fi dorit și nu le-a putut da niciun detaliu. Așadar, de căsătorit au anunțat că o vor face, atunci când erau în emisiune, iar acum rămâne să vedem când se va produce marele eveniment.

MIREASĂ PENTRU FIU L MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.
S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro