VIDEO / Andreea Bălan va spune în câteva ore cel mai hotărât "DA" din viața ei! Cum arată rochia ei de mireasă

+2 click pentru
galerie

sursa: Instagram

 Andreea Bălan se pregătește ca în curând să spună cel mai emoționant "DA" din viața ei. În câteva ore, artista și George Burcea au urcat în avion cu destinația Los Angeles.
Artista a pregătit tot și, prin această excursie, i-a făcut cel mai frumos cadoul tatăl fetiței ei, George Burcea. Cei doi vor face o ceremonie în America, prin care își vor promite iubire veșnică.


"Când eram mici, amândoi, fiecare în colțul lui al țării, ne uitam la acel serial, Sunset Beach, și eram înnebuniți după el. El, la vremea respectivă, avea 10 ani. La un moment dat a spus <<Eu într-o zi o să ajung acolo>> și stătea și se imagina cum o să ajungă și o să vadă acel ponton. Și uite că a crescut între timp, m-a cunoscut pe mine, iar eu mergând în ultimii 5 ani foarte des în America... când a fost ziua lui, pe 16 ianuarie, i-am făcut o surpriză și uite vă vom face ceremonia acolo", a declarat Andreea Bălan, pentru Antena Stars.
Cântăreața a păstrat și puțin mister și, întrebată dacă la botezul Ellei din România, va face și cununia religioasă pe plaiurile noastre, blonda a preferat să țină acest lucru secret.
"Acolo încă păstrez o surpriză. Am o surpriză și o să vedeți voi mai încolo", a mai mărturisit Andreea.
Vedeta are tot ce își dorește și trăiește visul pe care l-a dorit dintotdeuna. Cum totul este aranjat, artista și-a ales deja și rochia pe care o va purta în ziua cea mare: "Nu o să fie așa pompoasă și cu multe volane. O să fie foarte foarte simplă și cu bun gust".
Alături de cei doi îndrăgostiți în America, vor fi numai nașii cuplului.

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă. Andreea Bălan este cântăreaţă şi jurată în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", difuzată în fiecare sâmbătă seară, pe Antena 1. George Burcea este actor şi a apărut în mai multe videoclipuri, filme, dar şi piese de teatru.
Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. Vedeta s-a născut pe 23 iunie 1984, în Ploiești.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro