VIDEO / Andreea Bănică, mama şi soţia perfectă! "Spune că eu o fac cel mai bine"

Sursă foto: Facebook

Într-o lume a divorţurilor, Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian, au reuşit să rămână în continuare o familie. Artista nu s-a lăsat oprită de prejudecăţi şi ne-a dezvăluit câteva secrete din viaţa sa!

Celebra artistă Andreea Bănică împarte cu succes rolul de mămică cu cel de soţie! Dar oare ce planuri are de dragobete?

"Nu este o sărbătoare specială pentru mine! Cum nici Valentine's day nu este, însă atunci când am ocazia, în fiecare zi la noi, există o declaraţie de dragoste, întotdeauna soţul meu îmi spune te iubesc, în fiecare zi, aşa că nu este un moment special şă zic dragobetele", a mărturisit Andreea. 

Vezi ce i-a spus fiica ei, Sofia, aici!

Andreea Bănică este o cântăreaţă în vârstă de 37 de ani care s-a făcut cunoscută la începutul anilor 2000 făcând parte din trupa "Blondy". Ea este căsătorită cu Lucian Mitrea pe care l-a cunoscut la 16 ani şi de atunci se iubesc nebuneşte. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu opt ani, chiar de aniversarea artistei de 30 de ani. Cei doi au împreună o fetiţă pe nume Sofia în vârstă de şase ani.

A.C.

Citeşte şi:

FOTO / Andreea Bănică, cu un decolteu ameţitor! Şi-a etalat mândră nevoie mare sânii apetisanţi, iar fanii au fost în delir

FOTO / S-a machiat singură, în baie, şi a surprins pe toată lumea! Andreea Bănică, o adevărată păpuşă, fără prea mult efort

VIDEO / Dezvăluire de senzație a Andreei Bănică, despre lenjeria intimă. Ce nu suportă niciodată să poarte artista


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro