VIDEO / Andreea Bănică pregătită de Sărbători! A împodobit bradul împreună cu cei mici! „Mi-am dat seama că nu am destule globuri”

Andreea Bănică a dezvăluit ce a găsit în ghetuţe © captura video

Moş Nicolae nu a putut să o uite nici pe Andreea Bănică, care a avut grijă să fie toate ghetuţele pregătite! Invitată în emisiunea “Agenţia VIP”, Andreea Bănică a mărturisit ce a primit de la Moş Nicolae, dar şi unde va pleca după aceste sărbători.

Andreea Bănică este o mămică model şi cum aceasta iubeşte Sărbătorile, a împodobit bradul împreună cu cei doi copii ai săi, după care au pregătit ghetuţele pentru a-l aştepta pe Moş Nicolae. Aceasta a spus că a primit exact ceea ce şi-a dorit şi că după perioada sărbătorilor, va pleca într-o vacanţă exotică alături de soţul său, Lucian.

"Când am ajuns acasă am început uşor să împodobim bradul, dar mi-am dat seama că nu avem destule globuri. Nu mai puteam de supărare. Bradul meu este acum pe jumătate făcut, nici curtea nu am apucat să o împodobim. Ghetuţele fetiţei mele s-au umplut cu dulciuri şi hăinuţe, exact cu ceea ce şi-a dorit ea. I-am spus mamei lui Lucian să mă trezească pentru a putea să mă bucur şi eu de moment. La mine a venit Moşul cu o pereche de pantaloni de trening pe care mi-i doream foarte mult. Lucian a primit o nuieluşă pentru că el nu şi-a pregătit ghetuţele", a spus Andreea Bănică în emisiune.

"În Ianuarie vom pleca doar noi doi în Maldive, iar după aceea ne vom opri şi în Dubai câteva zile. Când ne vom întoarce acasă o să îi luăm pe cei mici şi o să mergem la munte", a continuat Andreea Bănică.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro