VIDEO / Andreea Berecleanu, primele sărbători fără tată: "El era născut de Crăciun"

Andreea Berecleanu © captură video

Andreea Berecleanu a vorbit cu multă emoţie în glas despre primul Crăciun fără tatăl său. Va fi trist, dar ştie că trebuie să treacă şi peste această încercare a vieţii.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Andreea Berecleanu a spus cum va fi Crăciunul în familia ei, dat fiind faptul că în acea zi sfântă era ziua tatălui ei de naştere. 

"Crăciunul înseamnă pentru mine un moment de comemorare pentru tatăl meu, era născut de Crăciun. Cred că va fi un Crăciun trist. Eu încerc să îl fac liniştit şi să rememorez tot ce am primit de la el în ziua Crăciunului, de la muzică la mâncarea care îi plăcea lui. Am fost fata lui tata şi fata mamei în somn", a spus Andreea Berecleanu. 

"Familia mea a trecut prin momente grele în viaţă însă a ştiut să îşi păstreze echilibrul, puterea forţa, şi asta mi-a rămas mie. (...) A fost darnic cu dulciuri Moş Nicolae. Ne permitem măcar de Moş Nicolae să mâncăm dulciuri", a mai spus Andreea Berecleanu. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro