VIDEO / Andreea Mantea, cu gura până la urechi în bratele lui. Au petrecut toată noaptea împreună

captura video

Andreea Mantea este o mămică fericită, care ştie să-şi împartă cu succes timpul între băieţelul ei şi timpul dedicat propriei persoane. Bruneta ştie să fie mamă cu normă plină, dar şi să strălucească la braţul unui bărbat dacă este cazul.

Andreea Mantea este o femeie fericită şi asta se vede. Bruneta ştie să-şi trăiască viaţa din plin şi să se bucure de tot ce aceasta îi oferă.

De curând, bruneta şi-a surprins prietenii virtuali cu un filmuleţ în care apare dansând împreună cu unul dintre colegii ei. Fericită, cu zâmbetul larg, Andreea a strălucit într-o rochie strâmtă, care i-a pus în valoare silueta perfectă.

"Ce seară minunată! Hai la dans. Amintiri. Nuntă cu surprize. Alin Matei, cel mai tare şef de producţie, cel mai tare coleg",
este mesajul care însoţeşte imaginile postate de Andreea Mantea.

Andreea Mantea (29 ani) a devenit mamă, pentru prima dată, în urmă cu 4 luni. Tatăl copilului este luptătorul MMA Cristi Mitrea, cu care Andreea Mantea nu a rămas în relaţii cordiale.

Citeşte şi:

Premieră pentru Andreea Mantea! A recunoscut că a făcut ASTA pentru prima dată! Cu ce declaraţie şi-a uimit bruneta fanii virtuali?

Andreea Mantea a dat în mintea copiilor! Toată lumea s-a uitat la ea, în parc, când a început să facă asta

Andreea Mantea, imagine de mii de like-uri! Ea şi David în cea mai drăguţă ipostază posibilă!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro