VIDEO / Andreea Mantea, mai fericită ca niciodată! Băieţelul ei a împlinit 9 luni şi i-a făcut cel mai frumos cadou!

Sursa foto: arhiva

Andreea Mantea este o persoană nouă de când a devenit mămică. Băieţelul ei creşte văzând cu ochii şi acest lucru o face extrem de fericită.

Astăzi, David a împlinit astăzi 9 luni de când a venit pe lume, iar în această zi specială micuţul i-a făcut Andreei cel mai frumos cadou pe care îi putea primi o mamă.

"Puiul meu a împlinit 9 luni! Oare ce zice el acolo? Cred că a învățat să zică o poezie!  Sau poate îmi spune cât de mult mă iubește, sau poate va urează vouă un weekend liniștit și frumos!", a scris Andreea pe o reţea de socializare.

A născut pe 27 mai 2015

Andreea Mantea este una din cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Ea a devenit mămică pentru prima oară pe data de 27 mai 2015 . În urma relaţiei amoroase pe care a avut-o cu câştigătorul emisiunii "Burlăciţa", de la Antena 1 a venit pe lume, David, micuţul ei.

T.S

Citeşte şi

Andreea Mantea, îndrăgostită din nou? Bruneta a postat o imagine care a dat de gândit tuturor

A făcut-o după chipul şi asemănarea Andreei Mantea! Iubita fostului pretendent la inima "Burlăciţei" s-a transformat în sosia acesteia

FOTO / Clipe de fericire pentru Andreea Mantea! Micuţul ei a început să meargă, iar imaginile cu el au făcut senzaţie pe internet


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro