VIDEO / Andreea Marin, victima unei fraude pe internet: "Am făcut plângere"

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin © Instagram

Andreea Marin a venit în platoul emisiunii "Răi Da' Buni" şi a vorbit despre momentul în care şi-a dat seama că profilul său personal a fost clonat, iar o bandă organizată le cerea oamenilor să doneze bani într-un anumit cont bancar. 

Pentru emisiunea "Răi Da' Buni", Andreea Marin a spus că a fost victima unei fraude pe internet, întrucât o anumită bandă organizată le cerea oamenilor să depună bani pentru diverse cauze. Andreea Marin a adăugat că niciodată nu o să contacteze în privat pentru donaţii secrete

De asemenea, Andreea Marin a vorbit despre trecutul său şi despre faptul că îi place să trăiască cu demnitate şi onoare. Mai mult de atât, vedeta a povestit cum a avut loc Paştele, în nordul Africii, alături de iubitul său. 

"Oamenii trebuie să înveţe să facă diferenţa dintre înşelăciune şi realitate. Primeam din ce în ce mai multe mesaje şi imagini care ilustrau contul meu de Facebook. Aparent, erau purtate discuţii şi se solicitau donaţii în numele unor oameni necăjiţi. Contul acela de Facebook nu este al meu. Mi-au clonat contul şi oamenii chiar donau sume de bani. Am făcut plângere. Nu ştiu dacă oamenii şi-au mai recuperat banii. Nu am să-i rog niciodată pe oameni să doneze, în privat, pe ascuns şi pe la spate. Infractorii au făcut zeci de mii de euro folosind numele meu. (...) Am mers la partenerul meu de viaţă, în nordul Africii. Acolo am sărbătorit Paştele. A fost foarte cald şi bine, a fost o oportunitate. În Violeta mă văd pe mine la vârsta ei. Violeta mi-a spus că vrea să fie actriţă ca tati. E suficient că sunt cu un om pe care îl plac", a spus Andreea Marin. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro