VIDEO / Andreea şi Radu, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", n-o duc deloc rău după competiţie! O ţin dintr-o petrecere în alta

+5 click pentru
galerie

Andreea şi Radu, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu" © FOTO: Facebook

Andreea şi Radu, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", îşi trăiesc iubirea cu patos în afara show-ului matrimonial. De când s-au mutat în Bucureşti, aceştia o ţin numai dintr-o petrecere în alta. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Sunt tineri şi le arde numai de distracţie. Aşa îşi trăiesc viaţa acum Andreea şi Radu. Profită de tot timpul lor liber şi îl dedică prietenilor şi petrecerilor. Nu este seară în care să nu iasă în oraş sau să se întâlnească cu apropiaţi.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Într-un clip recent postat pe una dintre reţelele de socializare, aceştia apar în compania lui Petru, fost concurent şi el în show-ul matrimonial. Sunt într-o locaţie din Bucureşti, acolo unde savurează un ceai. Fanii le-au pus o mulţime de întrebări la care au răspuns promt.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Se vor apuca de muncă în curând. Andreea a dezvăluit că nu va renunţa prea curând la extensiile blonde. ÎI place cum îi stă aşa. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro