VIDEO / Andreea Tonciu, clipe de coşmar după naşterea fiicei sale! Un pas a lipsit şi claca grav

Sursa foto: Facebook

Naşterea a schimbat-o mult în bine pe Andreea Tonciu. Vedeta a devenit mult mai serioasă şi mai selectivă în privinţa vieţii sale private şi profesionale. Totuşi au existat şi momente când focoasa brunetă a fost la un pas să clacheze. În special, când a avut calviţia, potrivit Antena Stars.

Andreea Tonciu a spus că la un moment dat a început să-i cadă părul foarte mult, după ce a născut-o pe fiica sa, Rebecca. Şi, potrivit mărturisirilor făcute, vedetei îi era teamă să nu rămână cheală. Ca să scape de această problemă, dar şi de frică, fina Anamariei Prodan a mers la un dermatolog, care i-a prescris un tratament ce a dat rezultate în trei săptămâni, conform "Star Matinal" de la Antena Stars.

Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie, Tonciu şi Daniel au devenit soț și soție. Naşii celor doi tineri au fost sexy-impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana Maria.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro