VIDEO / Andrei Tinu a devenit tătic de băiat, dar Emilia Iucinu nu a venit să-şi vadă nepotul. I-a fost interzis!

+3 click pentru
galerie

sursa: Facebook

Andrei Tinu a devenit astăzi tatăl unui băieţel sănătos. În emisiunea "Agentul VIP" a dat declaraţii despre viaţa de tătic cu doi copii, dar şi de regretele pe care le are după moartea tatălui său.

Andrei Tinu şi soţia sa, Alberta, au deveni părinţi pentru a doua oară. Fiul jurnalistului Dumitru Tinu este acum tătic şi de băiat, lucru care l-a bucurat enorm. Cu toate acestea, Andrei a refuzat orice vizită la spital
"A fost o zi lungă şi plină de emoţii. Am fost de dimineaţă cu sotia, aveam programare astăzi la cezariană, pentru că nu a putut să nască natural şi de la prima oră ne-am prezentat la spital, au urmat procedurile medicale. Undeva pe la ora 09:50 dacă nu mă înşel, s-a născut micuţul Mihai Dinu," a declarat tăticul pentru Antena Stars.
Andrei Tinu a mai recunoscut faptul că mama lui nu a venit la spital pentru a-şi vedea nepoţelul pentru că a căzut de acord cu soţia lui ca fiul lor să nu primească încă vizite, din motive sanitare.
"În tatal meu am avut şi am un model, cu siguranţă s-ar fi bucurat sa aibă un nepoţel care să ducă numele de Tinu mai departe," a mai declarat Andrei, în amintirea tatălui său.

Andrei Tinu este fiul jurnalistului Dumitru Tinu. S-a căsătorit, în 2014, cu medicul stomatolog Alberta Simona Tinu, şi mai au împreună o fată, Eva Tinu, născută pe 27 ianuarie 2015.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro