VIDEO / Andrei Versace s-a dat în stambă pe Litoral cu iubita lui, mult mai bătrână decât el

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Andrei Versace s-a dat în stambă pe Litoral cu iubita lui, mult mai bătrână decât el © Facebook

După ce afirma, sus şi tare, că viaţa lui amoroasă este un adevărat dezastru, controversatul crai de Dorobanţi a făcut-o lată. Andrei Vresace şi iubita lui, mai vârstnică decât el, au făcut show de zile mari într-un renumit club de pe litoralul Mării Negre.

Andrei Versace, coloratul personaj din lumea mondenă a Capitalei, pare să nu se dezmintă de apucăturile ce l-au consacrat. Aşa că, în weekend-ul ce a trecut „Regele fiţelor” s-a destrăbălat într-un club de fiţe din Mamaia. Împreună cu Anne Marie Florescu, blonda ce i-a pus pe jar inima tânărului, „Regele fiţelor” a petrecut până în zorii zilei. Îmbrăcat la patru ace, aşa cum îi stă bine unui veritabil gentlman, Andrei Vresace şi-a răsfăţat iubita mai ceva ca o prinţesă și a comandat în repetate rânduri mai multe sticle de şampanie pentru frumoasa blondină.

Andrei Versace a devenit celebru datorită postărilor sale de pe reţelele de socializare în care îşi etalează cele mai scumpe achiziţii şi se laudă cu cele mai noi cuceriri. Versace nu ratează nicio ocazie de a ieşi în evidenţă, fiind motivat şi de faptul că are foarte mulţi admiratori pe site-urile de socializare. Mai mult, expresii ca "pe barosăneală", "corespunzătoare" şi "corectă" au devenit deja virale pe internet.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro