VIDEO / Anisia Gafton, faze amuzante chiar din prima zi la "Xtra Night Show": "N-am ştiut când să vorbesc şi ce să zic"

+3 click pentru
galerie

Sursă foto: Captură Antena Play

Anisia Gafton, noua colegă a lui Capatos de la "Xtra Night Show", a făcut dezvăluiri despre cum a decurs prima emisie a noului show de noapte de pe Antena 1. A trecut prin momente de-a dreptul trăznite.

Anisia Gafton a făcut senzaţie la "Răi da buni". A vorbit despre cum a decurs prima ediţie din acest an "Xtra Night Show", acolo unde este angajată acum.

"Echipa e faină. Băieţii sunt tare de gaşcă. Eu nu ştiam când să vorbesc în prima emisiune. M-am obişnuit eu.(...) Dar o să fie din ce în ce mai bine. Bordea străluceşte. E sclipitor. Îi luceşte chelia." a  spus ea chiar în direct.

Vedeta a vorbit şi despre cum interacţionează ea cu publicul.

"Eu trebuie să îi domin. Trebuie să ai încredere în tine. Eu nu am fosrte mult timp de când fac stand up. Aşa trebuie să fie şi acum." a mai afirmat ea.

După aceste declaraţii, Anisia a fost pusă să interpreteze mai multe scenete care au stârnit râsete în platou. A imitat-o pe Laurette alături de Ion Ţiriac, pe Andreea Marin care intrase în închisoare şi îl suna pe Tuncay din închisoare. Aceasta a făcut deliciul publicului.

Anisia Gafton face parte în prezent din show-ul "Xtra Night Show", o emisiune prezentată de Dan Capatos. O puteţi urmări în fiecare seară, de luni până joi, de la 22:30 la Antena 1.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro