VIDEO / Anna Lesko, lucruri puțin știute despre tatăl copilului ei: ”Știu că sună telenovelistic, dar așa este”

+2 click pentru
galerie

sursa: Facebook

 Anna Lesko este foarte discretă atunci când vine vorba de tatăl copilului ei. Poate acest lucru a făcut ca relația lor să fie atât de frumoasă, pentru că între artistă și iubitul ei este o poveste de dragoste ca în filme.

Cântăreața s-a îndrăgostit la prima vedere de Adrian, bărbatul care i-a oferit ulterior un copil. Anna susține că a știut de la început că el este bărbatul lângă care își va forma o familie.
”L-am privit pe Adrian când l-am întâlnit prima oară... știu că sună telenovelistic, dar așa este. Când l-am întâlnit, am simțit că el, în primul rând, nu că el este alesul meu, astea sunt basme, că este este jumătatea ta, nu cred în astea. Ca să fie jumătatea ta lucrezi mult de tot la aspectul ăsta. Când l-am văzut pe Adrian, am știut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat,” a declarat Anna Lesko, în emisiunea ”Refresh by Oana Turcu”.
Arista a ascuns 7 luni de zile sarcina împreună cu Adrian, DJ-ul și iubitul ei, cu care avea pe atunci o relație secretă. Cei doi au făcut acest lucru pentru a evita întrebările și stresul pe toată perioada sarcinii.
”Adrian, nu putem spune nimănui, dacă ne hotărâm, rămâne efectiv între noi, dar nimeni, nici prieteni, nici dansatoarele, nici tour managerul, care era non stop cu noi,” i-a spus Anna Lesko iubitului ei, când a aflat că este însărcinată.

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova, stabilită în România încă de la vârsta de șaptesprezece ani. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată în România, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. De asemenea, Anna Lesko surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.
S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro