VIDEO / Anunţ EMOŢIONANT făcut de Lorelai Moşneguţu! A luat decizia la terminarea clasei a-VII-a

+2 click pentru
galerie

Lorelai © Foto: Facebook

Lorelai a lăsat o ţară întreagă cu gura căscată în momentul în care şi-a dezvăluit talentele. Cântă, are talent de actor şi este şi scriitoare. Face toate astea în condiţile în care nu are mâini. A reuşit acum să treacă cu brio de clasa a VII-a.  

Artista Lorelai a trecut clasa a-VIII-a. Cu puţin timp în urmă a avut loc serbarea de sfârşit de an în care aceasta a fost premiată cu o diplomă de excelenţă. Profesorii i-au recunoscut toate talentele şi au recompensat-o pentru calităţile sale înnăscute.

A participat la serbarea de sfârşit de an alături de mama sa, femeia care este întotdeauna aproape de ea. O susţine încă de când era mică şi aşa face şi acum.

Şi astăzi a fost o mare fericire pentru micuţa artistă de 12 ani. A lansat în mediul online primul său vlog, în care a arătat mai multe imagini de la serbarea de sfârşit de an. Copila este numai un zâmbet.

Lorelai Pârvan are 12 ani şi a lăsat o ţară întreagă mască cu talentele sale, mai ales că nu are mâini. Reuşeşte să se descurce la şcoală şi are un ajutor pe care se poate baza oricând, mama sa. Ea cântă, dar are talent şi în actorie, dar şi compune creaţii literare. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro