Claudia şi Sorin de la "Mireasă pentru fiul meu" se despart temporar! Decizia care le va schimba destinul

 

Claudia şi Sorin de la "Mireasă pentru fiul meu" au fost invitaţi în emisiunea "Star Matinal e pe val" şi au vorbit despre copil şi despre despărţire.

Au trei ani împreună şi nu se mai satură unul de celălalt! Chiar dacă se ceartă des, Sorin şi Claudia se iubesc tare mult. Totuşi, copilul lor mai trebuie să aşteaptă până să vină pe lume.

"Încă nu aşteptăm copil. Eu sunt pregătit, îmi doresc. La anul fac 30 de ani", a declarat Sorin. Ei bine, Claudia încă mai vrea să "trăiască momentul" şi nu are gânduri să devină mămică: "Eu nu sunt deocamdată pregătită".

În curând, Sorin şi Claudia de la "Mireasă pentru fiul meu" se vor despărţi, cel puţin pentru o lună. Dorind să asigure un trai mai bun pentru el şi iubita lui, Sorin se gândeşte să plece în Germania pentru a profesa.

"Eu am primit o ofertă să lucrez în Germania ca tehnician dentar. E mai bine decât la noi, se plăteşte mult mai bine acolo. Momentan voi pleca eu şi dacă e bine, va veni şi ea. O lună cel puţin (...) Mereu îmi spune că am pe alta, că nu ştiu ce, e mai geloasă. Trebuie să aibă încredere. Nu m-a prins niciodată cu nimeni, nu a găsit nimic. Eu sunt doar foarte sociabil. Vorbesc cu toată lumea. Îmi mai scriu fete pe Facebook", a mărturisit Sorin.

"N-am mai stat despărţiţi până acum. Am mai fost aşa o săptămână, dar mai mult nu ştiu. Cred că o să-mi fie greu. Cred că o să ne dăm seama ce sentimente avem", a explicat Claudia.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest