VIDEO / Apariţie de senzaţie în emisiunea lui Mihai Morar! Anna Lesko, dezvăluiri din viaţa intimă

+3 click pentru
galerie

Anna Lesko © Facebook

Anna Lesko are sfaturi pentru toate femeile! Invitată în cadrul emisiunii "Răi da buni", vedeta a povestit pe larg cum procedează ea pentru a avea o relaţie de iubire perfectă.

Anna Lesko a avut o pariţie extrem de sexy, aşa cum ne-a obişnuit deja de fiecare dată. Când vine vorba de partenerul ei de viaţă, cântăreaţa are propriile secrete pentru a-l face întotdeauna să o dorească. 

"Mă jucam cu suprapunerile textile. Am spus că poate ar fi mai comod aşa. M-am chimbat, recunosc. am făcut o valiză şi am pus toate rochiţele mele cu iz rusesc aşa, le-am pus deoparte", a spus Anna Lesko.

"Eu sunt un fel de muză pentu echipa care lucrează pentru mine. A face un styling pentru cineva este ceva foarte dificil. Acea persoană trebuie să te inspire. Eu chiar fac asta. (...) Pentru tatăl copilului meu sunt o muză. Sunt dură, sunt cumva... ţin aşa la distanţă anumite chestii pe care nu vreau să le consum. Dacă tu nu ştii să pui problema şi să o trăieşti frumos, să păstrezi acest spaţiu de intimitate între noi devine aşa o relaţie sufocantă. Ne iubim foarte mult. Până şi într-o conversaţie îmi place să fiu surprinzătoare pentru el. (...) Dacă eşti frumoasă şi deşteaptă poţi să îl ţii toată viaţa ta.... (...) Adam în viaţa noastră nu a fost niciodată nicio piedică", a mai spus Anna Lesko. 

"Mă intimidezi. Ţi-am mai spus asta?", a reacţionat Mihai Morar. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro