VIDEO / Are aproape 50 de ani, dar nu a îmbrăcat rochia de mireasă! De ce nu a "luat-o" nimeni pe Tania Budi

+3 click pentru
galerie

Tania Budi arată foarte bine la aproape 50 de ani © Facebook

Are 47 de ani, dar Tania Budi nu vrea să se aşeze la casa ei. Nu se plânge că este singură şi nici nu are gânduri de măritiş, cel puţin nu în viitorul apropiat.

Tania Budi este curtată de mulţi bărbaţi, însă nimeni se pare că nu o poate face să renunţe la statutul de femeie nemăritată. Vedeta susţine că îi place prea mult libertatea.

"Eu sunt o fire cam rebelă, iar în momentul în care am o legătură cu cineva, îmi place ca fiecare să-şi ia timpul lui. N-aş vrea ca prietenul meu să stea şi să se uite, să nu cunoască pe nimeni. În cercurile apropiate, mergem împreună, dar aşa, la evenimente publice, nu. Bărbaţii sunt mai posesivi şi din păcate sunt momente în care se simte dat la o parte, poate nu se mai simte atât de bărbat cum aş vrea eu şi e un lucru care nu îmi convine nici mie şi nici lui, aşa că mai bine reglăm altefel lucrurile", a declarat Tania Budi pentru Antena Stars.

Blonda nu vrea să audă deocamdată de căsătorie şi nu se conideră fan al nunţilor tradiţionale.
 "Îmi doream o rochie de mireasă neagră la un moment dat. Cred că ăsta este unul dintre visele pe care le aveam în copilărie. Nunţile mi se par ridicole. Tradiţia e tradiţie, dar chestia cu mireasa, masa... eu am depăşit momentul ăsta. Dacă va fi vreodată să se întâmple, momentan nu e ceva ce e în planul meu foarte apropiat", a mai spus blonda de aproape 50 de ani.

Tania Budi este o vedetă de televiziune din România, dar care s-a retras de pe "sticlă" în favoarea afacerilor. În prezent, ea face naveta între Constanţa, oraşul ei natal, și București. A pătruns în lumea mondenă şi datorită legăturilor amoroase pe care le-a avut cu diverşi bărbaţi cunoscuţi din showbiz. Cea mai dezbăută relaţie a vedetei a fost cea cu Cătălin Botezatu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro