VIDEO / Are doar 17 ani, dar rupe scena! Carmen Minune l-a "întinerit" pe Dan Spătaru

Carmen Minune a trecut probabil prin cea mai dificilă provocare din viaţa ei de până acum! Ea a câştigat prima ediţie a emisiunii "Te cunosc de undeva", iar ruleta i-a oferit un personaj marcant din muzica românească, şi anume, Dan Spătaru.

I-a fost greu cu "rârâitul", greu cu mimica, dar nu imposibil. Carmen s-a prezentat foarte bine în fața juriului, care i-a apreciat prestația.

Fiica lui Adrian Minune a interpretata piesa "Copacul".

Andreea Antonescu, Viorica și Margherita din Clejani, Carmen Simionescu, Tania Popa, Șerban Copoț, Florin Ristei, Adrian Enache, Nadir Tamuz și Cezar Ouatu intră în fascinanta lume a muzicii și vocilor live, în cel de-al optulea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”, care a început în această toamnă la Antena 1.

Concurenții vor fi încurajați de prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, înainte de a fi notați de maeștrii juriului: Ozana Baranacea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Foto: Facebook, Captură Antena 1

M.T.

Citeşte şi:

VIDEO / Adrian Enache, show de senzaţie pe piesa lui Tom Jones! Artistul internaţional ar fi invidios pe prestația lui

VIDEO / Andreea Antonescu a unghiile lungi și la genele false pentru acest personaj! Uite pe cine a interpretat la "Te cunosc de undeva"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro