VIDEO / Are un corp sexy şi un chip angelic, dar nu ai ghici cu ce se ocupă! Bărbaţi, aveţi grijă când vă apropiaţi de ea!

+3 click pentru
galerie

Sandra Kubicka © Instagram

Sandra Kubicka este un superb fotomodel din Polonia. Participă la zeci de prezentări de modă în toate colţurile lumii şi atunci când are puţin timp liber, blonda se relaxează la plajă, alături de căţeluşa sa, Lily, arată Antena Stars.

Ei bine, modelul are şi ceva aparte faţă de alte femei. Pasiunea pentru sport este foarte des întânită, mai ales în rândul doamnelor şi domnişoarelor care sunt preocupate de aspectul fizic.

Totuşi, nu foarte multe dintre acestea fac... box! Exact, Sandra este o împătimită a acestui sport! 

Deşi gurile rele vor spune că boxul este un sport pentru bărbaţi şi că o femeie nu va arăta bine dacă îl practică... imaginile sunt năucitoare!

Sandra are un abdomen plat, fese bine conturate şi sâni fermi. Silueta trasă prin inel, împreună cu părul blond şi ochii albaştri taie respiraţia tuturor domnilor! Nici nu-i de mirare că întoarce toate privirile!

Chiar dacă are sute de mii de persoane care îi urmăresc constant postările de pe conturile de socializare, Sandra mărturisește că are mare grijă de fanii săi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro