VIDEO / Asta da ”Nuntă cu scântei”! Mama Denisei nu e de acord cu căsătoria fiicei sale cu Cătălin: ”Sper că nu ești însărcinată”

+3 click pentru
galerie

Denisa și Cătălin Movileanu © Sursa foto: captură ”Nuntă cu scântei”

Nunta dintre Denisa și Cătălin Movileanu pare a fi ceva imposibil. Mama fostei concurente de la ”Mireasă pentru fiul meu” nici nu vrea să audă de căsătoria aceasta.

Denisa și Cătălin Movileanu au mers să vorbeasă cu mama Denisei să o convingă să le fie alături, însă fără prea mari rezultate. ”Sper că nu ești însărcinată. Eu nu sunt de acord. Ce încredere să am eu în voi doi? Ea nu are ce să mă convingă, tu trebuie să mă convingi. Nici nu cred în dragostea lui. Cum adică? Hai că mă însor. Cu ce mă însor? Denisa nu se va căsători niciodată cu tine.”, a mărturisit mama Denisei.

Se pare că Movileanu este tare gelos. Fostul concurent a dat buzna peste Denisa la lecțiile de dans pe care le avea. Cătălin Movileanu a fost gelos pe antrenorul de dans al Denisei.

La “Nuntă cu scântei”, cuplurile participante care ajung în faţa altarului vor avea parte de organizarea nunții la care visează, în doar o săptămână, cu o singură condiţie: să lase întregul control al evenimentului în mâinile mamelor lor! Cele două cuscre îşi vor disputa astfel supremaţia într-o serie de confruntări inedite, la capătul cărora doar una dintre ele va ieşi învingătoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro