VIDEO / Au rămas mereu cu buza umflată! Vedetele din showbiz care nu îşi găsesc jumătatea

+2 click pentru
galerie

Vedetele din showbiz mereu singure © Colaj

Chiar însăşi Ramona Bădescu recunoaşte că a trăit intens. Vedeta se bucură de notorietate, însă este ghinionistă în dragoste. A fost căsătorită cu un baron italian, iar povestea lor a durat şapte ani, până în 2004, atunci când s-a pronunţat divorţul.

Apoi, au urmat câteva relaţii pasagere tot cu italieni. Asta până în urmă cu aproape un an când l-a cunoscut pe avocatul Narcis Godeanu. Din păcate,... şi povestea lor a ajuns la final. Ramona n-a renunţat însă să spere că-şi va găsi sufletul pereche şi că va deveni mămică.

"Mi-aş dori foarte mult un copil şi mi-aş dori foarte mult o fetiţă. Dacă-i băiat, îl bag înapoi. Mi-aş dori o fetiţă, am şi numele." spunea Ramona Bădescu.

Este celebră, independentă, cu o carieră de succes, dar... este singură. Andreea Marin avea doar 21 de ani atunci când s-a căsătorit pentru prima oară. După trei ani de mariaj ea şi Cristian Gheorghiţă au luat-o pe drumuri separate. Apoi, în 2006, s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr. cu care are şi o fetiţă. Dar, nici de această dată, căsnicia ei nu a fost una de durată. Andreea Marin n-a renunţat însă la ideea de iubire şi s-a măritat pentru a treia oară cu Tuncay, un fizioterapeut turc. Căsnicia lor a luat sfârşit după trei ani şi vedeta a rămas din nou singură, dar n-a renunţat să creadă că îşi va întâlni "omul de bază".

"Nu-mi place când există oameni în jurul meu care cumva îmi plâng de milă. Nu e cazul. Sunt alegeri pe care eu le fac în viaţă şi sunt autorul acestor alegeri." a declarat Andreea Marin. 

Se pare că nici Tudor Chirilă, nici Cristi Chivu sau Horia Tecău n-au reuşit să îndeplinească pretenţiile cerute de Andreea Raicu. Nu de alta, dar la 40 de ani, vedeta este tot singură şi nemăritată. În ciuda răutăţilor însă..... Andreea Raicu mărturiseşte că este fericită aşa singură şi că este mai important să se iubească pe ea însăşi, notează Antena Stars. 

Crina Matei a avut parte, la rândul ei, de relaţii eşuate. Ultima s-a petrecut mai mult în lumina reflectoarelor. Diferenţa de vârstă dintre ea şi Bogdan Zamfir nu i-a oprit pe cei doi să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Însă, după aproape un an de relaţie, porumbeii şi-au spus "Adio!".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro