A devenit sexy după ce s-a despărţit de iubit! Andra de la Like Chocolate: "Este un om la care am ţinut foarte mult"

 
+2 click pentru
galerie

Andra de la Like Chocolate s-a despărţit recent de bărbatul alături de care şi-a găsit fericirea timp de patru ani. Artista a mărturisit ce s-a întâmplat între ei.

Despărţită de iubit şi cu zâmbetul pe buze, Andra, de la Like Chocolate, a mărturisit care au fost motivele şi cum s-a încheiat relaţia sa cu cel pe care l-a iubit timp de patru ani, Florin Nedelcu. 

"Am iubit patru ani de zile, dar acum sunt singură. Nu ne-am înţeles. Am ajuns la concluzia că trebuie să mergem pe drumuri diferite. Nu-i place să se expună. Dacă a fost infidel, nu ştiu, rămâne un secret. Sunt o femeie care are foarte multă încredere în ea şi cred că atâta timp cât există comunicare, lucrurile se rezolvă de la sine. La noi a existat comunicare şi am ales să mergem pe căi diferite. Ne înţelegem, doar suntem oameni", a mărturisit la "Star Matinal" Andra.

Emisiunea "Star Matinal" poate fi urmărită pe Antena Stars de luni până vineri începând cu orele 08:30. În acelaşi interval orar se desfăşoară şi sâmbătă şi duminică emisiunea "Star Matinal de Weekend".

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest