VIDEO / Batjocorită la școală, apreciată la "X Factor": "M-au băgat la colţ, au spart o sticlă şi m-au tăiat"

captura Antena 1

Batjocirită la şcoală, apreciată la "X-Factor"! Xenia Chitoroagă a urcat pe scenă şi a dat uitării umilinţele şi clipele de coşmar trăite în clasa a VIII a. Tânăra a spus că a avut un incident care a marcat-o: a fost atacată de câţiva colegi şi tăiată cu o sticlă spartă.

Este o puștoaică inocentă și sensibilă, care la 14 ani a trecut și prin momente grele. Deși abia se bucură de primii ani de liceu, Xenia a avut experiențe crunte în școală. Tânăra a spus că şi-a pierdut prieteni pe care-i ştia de 7-8 ani, iar colegii de şcoală au atacat-o cu o sticlă spartă şi au tăiat-o pe mână.

"A fost cam complicată. Am scăzut şi la învăţătură şi regret. Am avut unele neînţelegeri cu colegii. Persoanele în care am avut încredere 7-8 ani m-au trădat, m-au ofensat. Am avut unele conflicte cu clasa, cu prietenii. Primeam bătaie de la băieţi fără motiv. În clasa paralelă, erau momente în care mă blocau în colţ şi dădeau cu picioarel, aşa, din glumă. apoi, au luat o sticlă, au spart-o şi mi-au dat peste mână. Sângere a izbucnit. Am mers acasă şi am încercat să mă ascund. Băieţii mai mult îşi bat joc de fete", a declarat Xenia Chitoroagă la "X Factor", de la Antena 1.

Xenia Chitoroagă a convins juriul că merită să se califice în următoarea etapă X Factor! A primit trei de DA!

Citeşte şi:

VIDEO / A luat 3 de "DA" şi a mers mai departe, deşi n-a fost senzaţional! Cum i-a cucerit pe juraţii "X-Factor"

VIDEO / Accident la "X-Factor"! A căzut de pe scenă

VIDEO / Toţi ochii au fost pe ea, juraţii "X-Factor - au decis! Cum a cântat Deea de la "Insula iubirii"

VIDEO / Cioacă, în culisele "X-Factor"! Nepoata părintelui Galeriu: "Este soţul şi impresarul meu"

VIDEO / Au 43 de ani, dar arată aşa! Juraţii "X- Factor" au rămas muţi când le-au văzut din faţă şi s-au grăbit să-l însoare pe Dani Oţil cu una dintre ele

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro