VIDEO / Betty Salam, despre momentul în care a cântat pentru prima dată piesa în memoria mamei sale: "Am plâns!"

Invitată în emisiunea "Acces Direct", Betty Salam a făcut dezvăluiri cutremurătoare referitoare la mama ei care s-a stins din viaţă acum şase ani de zile.

Betty Salam a lansat o piesă numită "Acolo sus", atunci când mama ei ar fi trebuit să împlinească 33 de ani. Melodia a avut un mare succes, iar Betty a vorbit despre ceea ce a simţit atunci când a cântat-o.

"Din tot sufletul am cântat această piesă şi mi-a fost foarte greu. Am plâns când am văzut câte vizualizări are", a declarat Betty Salam, vineri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

Astăzi familia ei a rămas doar cu amintirea, dar păstrează în suflet clipele frumoase petrecute alături de regina lui Salam. Florin Salam şi-a refăcut viaţa alături de Roxana Dobre şi au împreună o fetiţă pe nume Jacqueline Maria.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Betty Salam a lansat o piesă emoţionantă, în memoria mamei sale: "Când a murit, am simțit că s-a sfârșit tot, că nu mai sunt pe pământ"

VIDEO / Ultimele imagini cu Fănica, soţia lui Salam! Au strălucit la un luxos botez, iar Betty nu se dezlipea de mama ei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro