VIDEO / Beyonce şi Jay-Z, povestea de iubire care "sparge" picanteria mondenă. Secretul care te face să nu-ţi înşeli niciodată partenerul

Beyonce şi Jay-Z © Arhivă

Beyonce şi Jay-Z formează cuplul cu cele mai mari venituri din showbiz-ul mondial şi asta pentru că au ştiut mereu cum să facă o echipă bună în orice. Sunt împreună de mai bine de 9 ani şi se iubesc la ca început.

„Mă simt atât de binecuvântată şi sunt foarte norocoasă şi am mai mult decât aş fi crezut, dar simt că am muncit foarte mult pentru tot”, a spus artista.

Beyonce avea doar 18 ani când l-a întâlnit pe Jay-Z şi s-a îndrăgostit de el. Deşi totul a început de la o simplă colaborare muzicală, un an mai târziu cei doi formau deja un cuplu, unul dintre cele mai iubite din industria muzicală.

„Noi la început am fost prieteni pentru un an şi jumătate, înainte de orice întâlnire, pentru un an şi jumătate, iar această bază a fost foarte importantă în această relaţie”, a mai continuat aceasta.

La aproape şase ani de relaţie, Jay-Z şi-a făcut curaj şi a cerut-o pe Beyonce în căsătorie, chiar de ziua vedetei. Logodna celor doi a avut loc în Paris, oraşul pe care artista îl îndrăgeşte cel mai mult. Chiar şi inelul este special, bijuteria are zeci de diamante şi costă aproape 5 milioane de dolari. În 2008, la doar câteva luni după cererea în căsătorie, a avut loc şi nunta. Marele eveniment a fost ţinut secret timp de aproape trei ani. De-abia în 2014 au fost făcute publice câteva imagini din momentul în care cei doi au spus „da” pentru a-şi aminti întotdeauna cea mai frumoasă zi din viaţa lor. Cei doi cântăreţi şi-au tatuat pe deget data nunţii.

„E dificil, pentru că, chiar a trebuit să învăţ cum să am limite şi cum să am un echilibru, dar ai nevoie de amândouă. Am nevoie de limite şi echilibru, dar a fost grozav, pentru că este ceva despre care nu am vorbit niciodată, dar încă simt că este dificil pentru că încă sunt la fel de încântată, dar este importat că păstrez anumite lucruri care sutn pure şi reale în perspectivă şi le ţin separat de viaţa mea de scenă. Unde a avut loc nunta? A fost ceva foarte privat, pot să spun că afară erau paparazzi şi era nebunie şi înăuntru era foarte frumos”, a povestit Beyonce, conform Antena Stars.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro