VIDEO / Bianca Rus, fără sutien la biserică! Cântăreaţa nu a avut inhibiţii la " Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți"

Minodora, Bianca Rus, Cezar Ouatu și Mihai Mitoșeru duc viaţă grea. Cele patru vedete muncesc din greu să organizeze o nuntă perfectă. Dar asta nu înseamnă că au scăpat de nuiaua lui Nea Mărin. Ce a ieșit, vedeți în această seară, dar și marți și miercuri de la 20:30 la Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți, doar la Antena1.


Bianca Rus uimeşte din nou! Vedeta este mândră că a dat multe kilograme jos, aşa că îşi etalează trupul de câte ori are ocazia. Bianca Rus a mers fără sutien la biserică, iar sânii ei au atras toate privirile.

Ţinuta ei în detaliu o veţi vedea în această seară, dar și marți și miercuri de la 20:30 la "Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți", doar la Antena1.

Bianca Rus este din Satu Mare şi a apărut pe piaţa muzicală în 2005. Pe ea o puteţi vedea şi în show-ul "Splash - vedete la apă", de la Antena 1.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

FOTO / Aşa rău nu a arătat niciodată! Bianca Rus, într-o ipostază horror la TV!

FOTO / Bianca Rus, te-ai îndopat în solar?!? E neagră tuci şi s-a îngrăşat din nou! Apariţie de coşmar la nunta Sânzianei Buruiană


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro