VIDEO / Bianca Sârbu, prima vedetă măritată în 2018: "A venit momentul să mă strângă şi pe mine cineva în braţe!"

+3 click pentru
galerie

Bianca Sârbu şi soţul său © Spynews

Frumoasa prezentatoare de la "Antena Stars", Bianca Sârbu, a vorbit în cadrul emisiunii "Agenţia Vip" despre statutul său de femeie măritată, dar şi despre faptul că îşi doreşte mai mulţi copii. 

Bianca Sârbu şi-a amintit de modalitatea în care a început relaţia cu soţul său, întrucât au existat o multitudine de momente emoţionante şi sincere petrecute alături de acesta. De asemenea, frumoasa prezentatoare vorbeşte despre ceea ce îşi doreşte în viitor.

"Am avut prezicători şi numerologi. Toată lumea a spus că urmează să mă mărit. Marian Golea mi-a spus de anul trecut că sunt probleme în viaţa mea şi că trebuie să las trecutul în urmă. Mi-a mai spus că o să am de câştigat, dar că o să şi pierd în viaţă. Viitorul nu există, iar eu îmi doresc o relaţie de lungă durată. După ce m-am gândit că nu o să mai fiu şi că o să ajungă micuţii mei singuri, am ajuns acum să fiu mireasă. Antena Stars mi-a adus jumătatea. O să-l pun naş pe Ogică. I-am mai spus soţului meu că mă ia la pachet cu doi copii, dar şi că nu mai sunt tocmai tinerică. Sunt o femeie puternică, dar a venit momentul să mă strângă şi pe mine cineva în braţe. Este datoria mea să mai fac un copil", a spus Bianca Sârbu pentru "Agenţia Vip".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro