VIDEO / Carmen Harra, declarații cutremurătoare despre ultimele momente ale Israelei: „A știut că este timpul ei și s-a izolat”

+4 click pentru
galerie

Carmen Harra, despre cum a murit Israela. © Arhivă

Intrată în direct în emisiunea „Star Magazin”, Carmen Harra a vorbit despre moartea milionarei Israela Vodovoz, lansând o ipoteză șoc despre adevăratul motiv pentru care Israela s-ar fi izolat în ultima perioadă.

Carmen Harra a declarat, pentru Antena Stars, că Israela a murit atunci când trebuia și că bogătașa a simțit că i-a venit timpul.

„Părerea mea este că Israela era mult mai în vârstă decât știa lumea. Eu cred că Israela avea cel puțin 73-74 de ani. Era un om cu o suferință fizică. Ea simțea că pleacă, a avut multe probleme și karme nerezolvate. Acest om din viața ei a contribuit la deteriorarea ei fizică. Totul a afectat-o material. Dacă punem totul în balanță, nu știu dacă această relație a fost un lucru pozitiv sau negativ, pentru că ea era atacată constant de această persoană. Ea nu avea, se pare, niciun sprijin moral sau sufletesc. Nu cred că ea ar fi trăit mai mult de atât. A știut că este timpul ei și a încercat această izolare. Trecerea în lumea de dincolo este mai simplă în izolare,” a explicat Carmen Harra.

Israela Vodovoz a murit

Israela Vodovoz a murit, după ce astmul a împins-o la izolare. Milionara a fost găsită moartă în baia apartamentului său în noaptea de 9 martie, după ce avocata sa și vecinii au contactat autoritățile. Cei doi copii ai Israelei urmează să ridice corpul de la IML, pentru a o putea înmormânta în Israel.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro