VIDEO / Casa lui Bote este bântuită? Vizita specialistului nu a liniştit lucrurile. "Zici că cineva se plimbă dintr-o cameră în alta"

Răzvan Botezatu simte lucruri neobişnuite la el în casă © Sursă foto: Captură

Lucrurile nu s-au liniştit încă la Răzvan Botezatu acasă. După ce simpaticul prezentator a anunţat că în casa lui se întâmplă lucruri ciudate, parapsihologul Geta Heimerl i-a spus ce are de făcut.

La cea de-a doua vizită, parapsihologul l-a sfătuit pe Răzvan Botezatu să spună rugăciuni pentru că simte că sufletul femeii care a locuit acolo înaintea lui nu pare să se fi desprins de locuinţă. De asemenea, Geta Heimerl l-a sfătuit să se mute în altă cameră. Nici după vizita Getei Heimerl, Răzvan Botezatu a spus că lucrurile nu par să se liniştească, iar noaptea simte că cineva se plimbă prin casă, lucru pe care îl simte şi căţeluşul lui şi devine agitat.

"Mi se face pielea de găină, zici că cineva se plimbă dintr-o cameră în alta", a spus Răzvan Botezatu la "Antena Stars".

"Se simţea energia suferinţei. Contează foarte mult rugăciunile pe care le facem, pentru spirite contează. E clar că doamna care a locuit aici nu şi-a găsit încă somnul. Ea vine pleacă, vine pleacă. Trebuie să faci rugăciuni ca să se desprindă. Puterea iertării e fantastică. O să venim cu tămâie şi lumânări", a spus Geta Heimerl.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro