VIDEO / Cât câştigă Adelina Pestriţu de când a plecat de la TV! De aici îşi permite viaţa luxoasă pe care o duce

+3 click pentru
galerie

Adelina Pestriţu o duce bine de când a plecat de la TV © Instagram

Este frumoasă, nu iese din casă până nu arată bine din cap până în picioare şi este un exemplu pentru multe domnişoare! Adelina Pestriţu, după ce a plecat din televiziune, s-a axat pe mediul online şi câştigă foarte bine, potrivit Antena Stars.

A lăsat televiziunea, dar trăieşte pe picior mare. Adelina Pestriţu are un succes fulminant în online. Vedeta primeşte zilnic sute de mii de aprecieri la fiecare postare, iar asta îi rotunjeşte conturile cu sume frumuşele.

"Am o carieră frumoasă şi pe Internet, pe care mi-am dezvoltat-o în urmă cu ceva ani şi am fost o norocasă din punctul ăsta de vedere pentru că a luat aşa amploare Internetul şi este în plină dezvoltare", a declarat Adelina Pestriţu, în urmă cu câteva luni, la "Răi da' Buni".

De la fata simplă de acum câţiva ani, Adelina Pestriţu a ajuns o femeie fatală. După ce a dispărut din televiziune, toată lumea se întreba din ce trăieşte, dar uite că s-a descurcat.

"Bucuria mea cea mai mare este că am atras brandurile pe care le admiram încă de atunci când nu existam nici în televiziune şi nici în mediul online. Pe lângă asta, una dintre satisfacţiile mele cele mai de preţ este că numarul urmăritorilor activităţii mele îmi arată că ei au încredere în ceea ce le ofer", a mărturisit Adelina Pestriţu pentru perfecte.ro.

 Totuşi, ceea ce face vedeta nu este la fel de uşor pe cât ar putea părea. Adelina Pestriţu munceşte din greu pentru a trăi atât de bine.

"Dezvoltarea asta în spaţiul virtual nu e chiar atât de simplă. Nu constă doar în nişte selfie-uri sau doar în nişte a face live-uri pe Facebook. Pe lângă tratamentele de înfrumuseţare, pentră că şi astea fac parte din conduita ta personală, trebuie să ai foarte mare grijă de tine. Dacă vinzi imagine, trebuie să ai foarte mare grijă de imaginea ta", i-a mai spus Adelina lui Mihai Morar în emisiune.

Din sumele câştigate, Adelina a afirmat că se întreţine singură, mai mult îşi ajută şi familia. Şi dacă ar fi să facem un calcul, bruneta ajunge să încaseze lunar aproape 10 mii de euro din contractele de imagine şi din accesările online. 

"Banii pe care îi câştig nu sunt doar pentru mine, întotdeauna m-am gândit la cei nevoiaşi, dar nu îmi place să defilez cu asta. Sunt nişte venituri care îmi asigură un trai normal şi sunt foarte fericită cu treaba asta", a declarat frumoasa brunetă.

Adelina Pestriţu s-a născut pe 2 februarie 1987. Ea a devenit cunoscută după mediatizatul divorţ de Liviu Vârciu şi, odată cu trecerea timpului, a fost implicată în mai multe proiecte TV. În 2014, vedeta s-a cuplat cu cântăreţul Speak, iar pe 13 septembrie 2016, Adelina Pestriţu şi Speak au sărbătorit împlinirea a doi ani şi cinci luni de iubire în Statele Unite ale Americii. Fosta prezentatoare tv şi-a anunţat depărţirea pe Facebook pe 17 octombrie, unde a postat un mesaj.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro