VIDEO / Cătălina, surpriză şoc când a intrat în casa în care locuieşte cu Nicolae! Ce a găsit dincolo de uşă fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu"

foto: facebook

Cătălina de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut parte de o surpriză şoc când a intrat în casa în care locuieşte cu Nicolae. Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a împărtăşit momentul cu prietenii ei virtuali.

Cătălina şi Nicolae de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc pe zi ce trece mai mult! Tânărul nu conteneşte să-şi surprindă proaspăta soţie, pe care o cucereşte zi de zi cu gesturi romantice.

De curând, Cătălina a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ prin intermediul căruia le-a prezentat prietenilor ei virtuali surpriza pe care a avut-o când a intrat în casă.

"De fiecare dată când mă aştept mai puţin, atunci mă surprinzi cu câte un gest minunat. Fiecare gest este o dovadă că mă iubeşti. Te iubesc enorm soţul meu frumos! Nu aş putea să trăiesc fără zâmbetul tău, fără cuvintele tale duioase şi în special nu aş putea trăi fără tine, soţul meu! Te iubesc",
este mesajul pe care i l-a transmis Cătălina soţului ei, Nicolae, după ce acesta a surprins-o într-un mod extrem de plăcut.

În imagini, se vede cum de la uşă până în cameră este formată o săgeată din petale de trandafir, iar la capătul acesteia este mesajul: "Te iubesc, soţia mea".

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, peAntenaPlay.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Cristina şi Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu", la sală! Cât de mult s-au schimbat foştii concurenţi, de când nu mai sunt în competiţie

VIDEO / Un cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu!" a făcut anunţul: "S-a încheiat totul între noi doi!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro