VIDEO / Caz şocant! Tată alungat cu pietre! Ce acuzaţii îi aduce soţia care face videochat: "Nu mă lasă să-mi văd fiul"

+2 click pentru
galerie

© Sursa foto: captură Antena 1

Denis, un tătic tânăr, trăieşte o dramă fără margini. El nu și-a mai văzut copilul de mai bine de trei luni, pentru că fosta lui iubită, spune el, îl alungă cu pietre ori de câte ori încearcă să-și vadă fiul. Iar motivul ar fi cu totul și cu totul halucinant. Femeia l-ar acuza pe bărbat că ar face farmece și că l-ar fi omorât pe tatăl său.

Băiatul lui Denis şi al Mihaelei are un an şi opt luni.

"Din răzbunare, dar nu ştiu de ce.Nu vrea să dea nicio declaraţie – ei au ceva cu vrăjitoarele, cu ceva în genul ăsta. (…). A avut nişte discuţii cu bărbaşi şi poze obscene – m-am enervat şi i-am spus să discutăm. (…). După a mers la post, la poliţie şi a acuzat că am sechestrat-o, am agresat-o. Nu, normal, nu e adevărat. (…). A băgat ordonanţă pezidenţială, aşa că nu pot să-mi văd copilul. (…). Da, am probe că făcea videochat.", a declarat Denis în cadrul emisiunii "Acces Direct".

Bărbatul a povestit că în urmă cu o săptămână, mama copilului l-a sunat şi i-a propus să i-l dea 10 zile, însă, ulterior, s-a răzgândit şi a spus că i-l dă doar o săptămână.

"Ea spunea că are voie doar lapte să-i dea copilului până la doi ani", a spus mama lui Denis.

Prezentată de Mirela Vaida, "Acces Direct" e o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro