VIDEO / Ce a făcut Jennifer Lopez la 18 ani, după ce a fost alungată de acasă! Deciziile care i-au adus 250 de milioane de dolari

Jennifer Lopez © Instagram

Este una dintre cele mai apreciate cântăreţe şi are o poveste de viaţă parcă desprinsă din filme. A plecat de acasă la 18 ani, dar a reuşit ca până la aproape 50 de ani să strângă o avere de 250 de milioane de dolari.

Jennifer Lopez s-a născut pe 24 iulie 1969 în cartierul Bronx din New York şi visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme. Dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul Selenei, în filmul cu același nume. Însă drumul pe care ea şi-l alesese nu avea să fie pe gustul părinţilor săi. 

"Îmi amintesc că m-am trezit într-o zi şi am coborât scările către mama mea şi tatăl meu şi le-am spus că trebuie să fiu în show business şi le-am spus că nu cred că mă voi întoarce la şcoală. Tatăl meu îmi spunea că dacă asta simt, atunci asta ar trebui să fac, dar mama mea îi spunea mereu: <<Încetează! Încetează să-i mai spui asta>>", a mărturisit J.Lo. pentru extratv.

Aşadar, nefiind de acord cu drumul pe care Jennifer a decis să îl urmeze, mama ei a alungat-o de acasă.
"I-am spus că nu are voie, aşa că am avut o ceartă imensă. Era ceva de genul, faci asta şi pleci. S-a ridicat, s-a îmbrăcat şi a plecat", a spus aceasta.
"Aveam 18 ani şi nu aveam unde să mă duc", a povestit cântăreaţa.
Din cauza divergenţelor pe care le-a avut cu părinţii săi, vedeta a fost nevoită să-şi găsească un alt adăpost, aşa că pentru câteva luni, casa vedetei a fost studioul de dans. Dormea pe canapea, după ce toată lumea pleca acasă. 

La câteva luni după incident, Jennifer a primit o slujbă ca dansatoare în Europa, iar după un an s-a mutat în Los Angeles.
În 1999, Jennifer se lansa şi în lumea muzicii cu albumul "On the 6", iar de aici succesul în carieră avea să îi fie garantat. 

Dacă pe plan profesional lui Jennifer îi merge  bine, nu putem spune acelaşi lucru şi despre viaţa sa amoroasă.  Prima relatie a lui J Lo a început în 1984, pe când avea doar 15 ani. Cântăreaţa a fost împreună cu David Cruz până la 25 de ani, însă a păstrat o legătură strânsă cu el chiar şi după despărţire. 

 Pe 22 februarie 1997, Jennifer Lopez a mers la altar pentru prima dată. Ea s-a căsătorit cu Ojani Noa, un ospătar cubanez pe care l-a cunoascut într-un restaurant din Florida. Ojani a cerut-o de soție pe J Lo în octombrie, în mijlocul unui ring de dans din San Antonio, însă mariajul lor a durat mai puțin de un an. 

La inceput lui lui 1998, cei doi au divorțat și odată cu această separare au început și problemele pentru J Lo. Ojani a vrut să publice o carte numită „Cum m-am însurat cu Jennifer Lopez: Povestea lui Ojani și a lui J Lo". Contractul de confidențialitate pe care l-a semnat anterior l-a împiedicat să facă acest lucru, însă asta nu l-a oprit să o târască pe J Lo prin tribunale. Chiar și acum, Ojani amenință că va aruncă pe piață o casetă cu ei doi în ipostaze extrem de intime.  

După acest mariaj fulger, Jennifer Lopez a uimit pe toată lumea când s-a implicat într-o relație cu Puff Daddy, însă nici aceasta nu avea să ţină prea mult. La scurt timp, J Lo credea că şi-a găsit jumătatea, aşa că s-a măritat pentru a doua oară, cu Criss Judd. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale videoclipului "Love don't cost a thing"

 Jennifer Lopez s-a măritat cu dansatorul ei pe 29 septembrie 2001, dar relația lor s-a terminat în iunie 2002, când vedeta s-a afișat în presă cu noul ei iubit, Ben Affleck. Divorțul oficial a avut însă loc abia cu câteva luni mai târziu, în ianuarie 2003.  Din nefericire, J.Lo. avea să supere cel mai mult din cauza lui Ben Affleck. Vedeta a fost părăsită  cu doar câteva zile înainte de căsătorie. 

Şi chiar dacă a fost părăsită în faţa altarului, suferinţa cântăreţei avea să îi fie şteară rapid de Marc Anthony.  Pe 5 iunie 2004, la doar patru zile de când s-a pronunțat divorțul dintre Marc și Dayanara Torres, fosta lui soţie, Jennifer Lopez s-a măritat în secret cu celebrul cântăreț.  
Şi deşi au împreună doi copii, Jennifer şi Marc au decis să îşi spună "Adio" şi să păstreze o relaţie bună doar pentru copiii lor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro